tag:blogger.com,1999:blog-4492152447051198743.post1337813073800114845..comments2024-01-05T00:39:23.308-08:00Comments on CODZIENNOŚĆ- NIE TYLKO O KUCHNI: PIERŚ Z KURCZAKA - GOTOWANIE PRÓŻNIOWE SOUS VIDE ELDOM PERFECT MIX 1Jana16http://www.blogger.com/profile/07535073210522243534noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4492152447051198743.post-85500745825088285002020-03-20T05:05:13.445-07:002020-03-20T05:05:13.445-07:00Kurczak musiał smakować wyśmienicie…Ja również w k...Kurczak musiał smakować wyśmienicie…Ja również w kuchni często używam zgrzewarki. Dzisiaj nie wyobrażam sobie już bez niej mojego gotowania i przygotowywania posiłków. Co ważne, do zgrzewarki kupuję tylko wysokiej jakości folię dostępną u tego producenta <a href="http://www.modernomundo.pl/oferta/folie/" rel="nofollow">http://www.modernomundo.pl/oferta/folie/</a>. To wiodący producent worków doypack, stabilo i barierowych laminatów foliowych.AnnaWuhttps://www.blogger.com/profile/18235723967643099373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4492152447051198743.post-39921304245254518562017-03-22T04:06:12.230-07:002017-03-22T04:06:12.230-07:00A tego nie wiem...A tego nie wiem...Siostrahttps://www.blogger.com/profile/02347767575709741971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4492152447051198743.post-79268394797350291762017-03-21T11:40:56.762-07:002017-03-21T11:40:56.762-07:00Steki smażone mam opanowane, szukam steki sous vid...Steki smażone mam opanowane, szukam steki sous vide.Jest sporo filmików na youtubie, oglądam ale może ktoś już wypróbował w swojej kuchni.Jana16https://www.blogger.com/profile/07535073210522243534noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4492152447051198743.post-13539859355044817142017-03-21T11:11:45.840-07:002017-03-21T11:11:45.840-07:00Dobra polędwica po 3 minuty z każdej strony, potem...Dobra polędwica po 3 minuty z każdej strony, potem z 5 minut odpoczywa, ale jeśli wolisz średnio wysmażone to po 5 minut.Moi lubią krwiste, a ja medium.Siostrahttps://www.blogger.com/profile/02347767575709741971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4492152447051198743.post-34400087675622660772017-03-20T04:10:30.062-07:002017-03-20T04:10:30.062-07:00A robiłaś steki wołowe, mnie nie wyszły dobre i sz...A robiłaś steki wołowe, mnie nie wyszły dobre i szukam sprawdzonego przepisu.<br />No niestety emerytka nie odszukała jeszcze "dziurki" z ustawianiem prawidłowego czasu na blogu, wychodzi brak młodzieży w domu.Jana16https://www.blogger.com/profile/07535073210522243534noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4492152447051198743.post-21518973055157081462017-03-20T02:07:27.425-07:002017-03-20T02:07:27.425-07:00PS. jakieś dziwne godziny podanych komentarzy. 1.5...PS. jakieś dziwne godziny podanych komentarzy. 1.59 2.05 ? Mocno wtedy śpię.Siostrahttps://www.blogger.com/profile/02347767575709741971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4492152447051198743.post-28017280444642835232017-03-20T02:05:39.310-07:002017-03-20T02:05:39.310-07:00Ależ jesteś nowoczesna. I któżby pomyślał , bez ob...Ależ jesteś nowoczesna. I któżby pomyślał , bez obrazy , emerytka na wsi !Siostrahttps://www.blogger.com/profile/02347767575709741971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4492152447051198743.post-34697680952377221902017-03-20T01:59:10.845-07:002017-03-20T01:59:10.845-07:00Próbowałam cielęciny sous vide - bardzo dobra. Jak...Próbowałam cielęciny sous vide - bardzo dobra. Jak wiesz trudno dobrze zrobić cielęcinę tradycyjnie, zawsze wychodzi nijaka.Siostrahttps://www.blogger.com/profile/02347767575709741971noreply@blogger.com