Eldom Perfect Mix świetnie sprawdza się do gotowania próżniowego.
Przygotowałam w ten sposób cielęcinę, pierś z kurczaka, a ostatnio dorsza. Polecam, mięso jest soczyste, mięciutkie.
Aby gotować z wykorzystaniem metody sous vide trzeba mieć zgrzewarkę, mięso zapakować próżniowo uprzednio je doprawiając ulubionymi przyprawami i ziołami.
Tak przygotowane mięso wkładam do koszyczka Perfect Mix, zalewam wodą, tak aby mięso było przykryte i gotuję.
CIELECINA - 2godz./66st/obr.1/SLOW COOKING
PIERŚ Z KURCZAKA - 2 godz./70st./obr.1/SLOW COOKING
DORSZ - 30min./56st./1 obr./SLOW COOKING
Po ugotowaniu mięsa podsmażam na maśle z obu stron.
Przygotowałam w ten sposób cielęcinę, pierś z kurczaka, a ostatnio dorsza. Polecam, mięso jest soczyste, mięciutkie.
Aby gotować z wykorzystaniem metody sous vide trzeba mieć zgrzewarkę, mięso zapakować próżniowo uprzednio je doprawiając ulubionymi przyprawami i ziołami.
Tak przygotowane mięso wkładam do koszyczka Perfect Mix, zalewam wodą, tak aby mięso było przykryte i gotuję.
CIELECINA - 2godz./66st/obr.1/SLOW COOKING
PIERŚ Z KURCZAKA - 2 godz./70st./obr.1/SLOW COOKING
DORSZ - 30min./56st./1 obr./SLOW COOKING
Po ugotowaniu mięsa podsmażam na maśle z obu stron.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz